Monday, July 20, 2015

Lontar Belakang : Iftar bersama GBSSatu-satunya Iftar yang aku sertai sepanjang Ramadhan yang lalu. Iftar bersama GBS. Nak mencari masa bersama semua ahli GBS bukanlah mudah. Maklum sahaja semua dah ada komitmen masing-masing. Apatah lagi, tidak berkerja di satu organisasi. 

Beberapa pertemuan sebelum ini di rancang tetapi tidak menjadi. Ada sahaja halangannya. Iftar ini pun, last minute punya plan. Cik L sendiri pon hanya confirmkan kehadiran beberapa jam sebelum berbuka. Haha. Memang last minute kan.

Dari kiri : Msraiza, Dorisya, Cik L
Ladies time. Husband sila jaga anak yer. Heheheh.

Si Gonjeng Nizam selepas kena bebelan dengan akak kawasan a.k.a Dorisya, barulah nampak dia mendukung anak. Haha. Nasib ler ko Nizam, dapat kawan macam kitorg ni kan. Ekeekeeke

10th years of friendship.
Nizam, Msraiza, Dorisya dan Cik L.
Forever GBS.

Yang bestnya our friendship ni, husband and wife masing-masing pon sporting. 


Dari bujang hingga dah berkahwin dan beranak-pinak, persahabatan tetap terjalin. Walau kadangkala ada masanya tegang, adakalanya suweet-suweet je, adakalanya happy-happy....Adakalanya marah-marah.. Maklumlah masing-masing mempunyai karakter yang berbeza... Si gonjeng, si garang, si mak-mak, si perasan suweet.. Hahahha.. We compliment each other.

Alhamdulillah.

with luv,

No comments:

Post a Comment